Met jarenlange ervaring in de sector en minstens evenveel liefde voor het vak, brengen Dries en Nathalie met Njomly een uitzonderlijk concept op de markt. De passie erachter? Verse ingrediënten, authentieke smaken en ambachtelijke producten, die afkomstig zijn van leveranciers met topkwaliteiten en respect voor product, dier en milieu. Het doel? De exclusieve en soms zeldzame topproducten van sterrenchefs toegankelijk maken voor de ambitieuze (hobby)kok.
Dat Njomly daarbij het aanbod van diverse specialisten onder één dak brengt, zorgt dan ook voor een bijzondere kruisbestuiving met enorme meerwaarde. Want door het verhaal van al deze lokale, duurzame, organische topproducten met respect voor dier en leefmilieu te combineren, bieden wij iedere foodie, hobbykok en levensgenieter de totaalbeleving waarnaar hij zoekt.
Met mijn jarenlange ervaring in de ultraverse productie en fijnmazige logistiek, sta ik als oprichter en zaakvoerder aan de basis van Njomly. Ik ben een bezige bij en creatieve duizendpoot, die altijd bezig is met het uitwerken van nieuwe ideeën. Één van mijn beste ideeën, was mijn passie voor culinair genieten met vrienden omzetten in een job.
Fervent fietser – Sigarenliefhebber – papa van Roos & Fleur
De culinaire smaakbeleving werd mij van jongs af aan met de paplepel ingegeven, iets wat ik met veel liefde voortzet bij onze eigen kinderen. Als rasechte levensgenieter ben ik dol op lekker eten en drinken, en altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die blijf ik dagelijks vinden in Njomly, waar ik elke dag met mijn passie bezig kan zijn.
Dierenvriend – Lid van de vrouwensigarenclub – mama van Roos & Fleur
Beste klanten,
Met pijn in het hart moeten we afscheid nemen van Njomly.
Het economisch klimaat laat momenteel niet toe om verder in ons project te investeren. Samen met de schaarste op de markt en de aangekondigde prijsstijgingen hebben we deze emotionele beslissing weloverwogen genomen.
We willen alle klanten en leveranciers bedanken voor hun steun, sympathie en de warme contacten.
Alvast bedankt voor jullie begrip.
Dries & Nathalie