Met passie
& veel respect

Met jarenlange ervaring in de sector en minstens evenveel liefde voor het vak, brengen Dries en Nathalie met Njomly een uitzonderlijk concept op de markt. De passie erachter? Verse ingrediënten, authentieke smaken en ambachtelijke producten, die afkomstig zijn van leveranciers met topkwaliteiten en respect voor product, dier en milieu. Het doel? De exclusieve en soms zeldzame topproducten van sterrenchefs toegankelijk maken voor de ambitieuze (hobby)kok.

Met veel passie en respect
Alle specialisten onder een dak

Alle specialisten
onder één dak

Dat Njomly daarbij het aanbod van diverse specialisten onder één dak brengt, zorgt dan ook voor een bijzondere kruisbestuiving met enorme meerwaarde. Want door het verhaal van al deze lokale, duurzame, organische topproducten met respect voor dier en leefmilieu te combineren, bieden wij iedere foodie, hobbykok en levensgenieter de totaalbeleving waarnaar hij zoekt.

Dries Vanstraelen

Met mijn jarenlange ervaring in de ultraverse productie en fijnmazige logistiek, sta ik als oprichter en zaakvoerder aan de basis van Njomly. Ik ben een bezige bij en creatieve duizendpoot, die altijd bezig is met het uitwerken van nieuwe ideeën. Één van mijn beste ideeën, was mijn passie voor culinair genieten met vrienden omzetten in een job.

Fervent fietser – Sigarenliefhebber – papa van Roos & Fleur

Dries Vanstraelen
Nathalie Fejzulovic

Nathalie Fejzulovic

De culinaire smaakbeleving werd mij van jongs af aan met de paplepel ingegeven, iets wat ik met veel liefde voortzet bij onze eigen kinderen. Als rasechte levensgenieter ben ik dol op lekker eten en drinken, en altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die blijf ik dagelijks vinden in Njomly, waar ik elke dag met mijn passie bezig kan zijn.

Dierenvriend – Lid van de vrouwensigarenclub – mama van Roos & Fleur

“Het beste van het beste op de markt, daar zijn wij continu naar op zoek”

Het beste van het beste op de markt
Het beste van het beste op de markt