Respect voor
het product

De essentie van onze service zit ‘m in een exclusief aanbod van excellente kwaliteit. Daarom werken wij enkel samen met gerenommeerde leveranciers, die respect tonen voor het product, het milieu en dierenwelzijn. Bij Njomly krijgt genieten een nieuwe dimensie.

Respect voor het product

“Dat Njomly het aanbod van diverse specialisten onder één dak brengt, zorgt voor een enorme meerwaarde en een totaalbeleving voor iedere foodie, hobbykok en levensgenieter.”

Butcher’s Store
De Laet & Van Haver

In Butcher’s Store, waar je meer dan 20 verschillende rassen rundsvlees vindt, eert men de authentieke ambacht van het slagersvak. Oprichters Luc De Laet en zijn vrouw Peggy Van Haver werken er exclusief met de beste kwekers en lokale topproducten, en rekenen wereldchefs als Albert Adria en Gordon Ramsay tot hun klanten.

Hun charcuterie wordt vaker wel dan niet in huis bereid, en de intense smaken van het dry-aged rundsvlees of de charcuteriesoort ‘Secreto 07’ oogsten veel succes. Denk verder aan Belgisch Witblauw, West-Vlaams Rood en exclusiviteiten zoals Wagyu Kobe en Salersrund; maar ook aan varkensvlees, lams-, kalfs- en paardenvlees en wild en gevogelte.

Butcher's Store - De Laet & Van Haver

Kaasaffineurs
Van Tricht

Michel en zoon Frederic Van Tricht worden kaasaffineurs genoemd met reden: van het persoonlijke contact met de kaasboer tot de uiteindelijke rijping van de kaas, volgen zij het hele proces nauwgezet op. Dat leverde hen heel wat nationale en internationale erkenning op, zoals de stempel van “Beste kaaswinkel van Europa” en de “International Cheese Award”.

Het is tevens de reden dat ze vandaag hofleverancier van diverse sterrenchefs zijn. Vader en zoon werken voornamelijk samen met boeren die zelf kaas maken van de melk van hun koeien, maar experimenteren ook zelf met het ontwikkelen van kazen (zoals bijv. hun befaamde Duvelkaas). Het resultaat? Exclusieve kazen op maat van de smaak van de klant.

Kaasaffineurs - Van Tricht
Vis, schaal- en schelpdieren - Verbiest

Vis, schaal- en schelpdieren
Verbiest

Bij Verbiest is seafood de enige echte passie, en is men steeds op zoek naar lokale of exclusieve specialiteiten. Verbiest heeft een grote voorraad kreeften en is gespecialiseerd in mosselen. Andere delicatessen zijn hun

  • Oosterscheldekreeft, waarvan het seizoen loopt van de laatste donderdag van maart t.e.m. 15 juli
  • Royal Belgian Caviar van topkwaliteit, met liefde gekweekt in de steurkwekerij in Turnhout
  • Oisri Mor oesters, oesterspecialiteiten van de derde generatie van 100-jarig familiebedrijf O’Sullivan.

Daarnaast bieden we bij Njomly ook de ‘Parels van de Zee’ aan: een selectie verse vis die door de eigen schepen van Verbiest de laatste visdag gevangen is.

Chocoladecreaties
Jitsk

“They are like a circus in your mouth”, dat is wat de consul van Qatar verrukt uitriep toen hij de pralines van de jonge chocolatier Jitsk Heyninck proefde. Vanuit zijn eigen chocoladeatelier in de Antwerp City Brewery, onderhoudt Jitsk de beste samenwerkingen met kleinschalige leveranciers.

Jitsk chocolade staat zo voor kwaliteit en eenvoud. 100% smaak, en eerlijke producten. Vanuit dezelfde filosofie creëert Jitsk ook roomijs, dat intussen erg geliefd is bij grote chefs. Op hun aanvraag creëert hij nieuwe, exclusieve smaken. Zonder bewaarmiddelen, stabilisators, kleurstoffen of artificiële smaakstoffen.

Chocoladecreaties - Jitsk

Ganzenlever
NIVO-Finess’

Ganzenlever van eigen kweek en truffels uit Frankrijk en Italië. Dat is waar NIVO-Finess’, een bedrijfje uit de Antwerpse Kempen, voor staat. Reeds sinds 1994 zijn ze gespecialiseerd in verse delicatessen, en intussen staan hun producten op de kaart bij toprestaurants zoals Hof van Cleve en ’t Zilte.

Dat heeft te maken met de hoogwaardige kwaliteit van de producten, maar bijvoorbeeld ook met de ethische normen waarmee de ganzen gekweekt worden. En dat proef je: de ganzenlever van NIVO-Finess’ bevat geen vetstukjes, is niet korrelig en behoudt bij het bakken zijn vorm. De truffels zijn dan weer, afhankelijk van het seizoen, beschikbaar in verschillende soorten; zoals bijvoorbeeld de herfsttruffel, zwarte wintertruffel en witte Albatruffel.

Ganzenlever - Nivo Finess
Topwijnen - Vinifera Fine Wines

Topwijnen
Vinifera Fine Wines

Sterrenchefs halen hun topwijnen in Tongeren, bij Renaud en Nathalie Denis van Vinifera Fine Wines. Tal van gastronomische restaurants en sommeliers worden tijdens het samenstellen van hun menu/wijnkaart persoonlijk bijgestaan door het duo; voor heerlijke wijnen die uitblinken in prijs-kwaliteit.

Renaud en Nathalie serveren echter niet alleen welbekende wijnen. Ze houden hun ogen ook open voor nieuwe ontdekkingen, zoals minder bekende wijnen van kleinere domeinen. Denk aan pareltjes uit Frankrijk, Italië en Spanje, maar ook exclusieve wijntjes uit Libanon, Oostenrijk of Duitsland. Ten slotte hebben ook bio- en biodynamische wijnen een plekje in hun aanbod, dat bovendien verschillende prijsklasses heeft.

Caviaar
Royal Belgian Caviar

Je zou het misschien niet zeggen, maar België is vandaag de dag dé vindplaats voor de beste kaviaar op de markt. Dat bewijst Royal Belgian Caviar, de enige producent van kaviaar in België en de vaste leverancier van topchefs zoals Peter Goossens en Gert De Mangeleer. Zelfs tot in Azië is hun ‘zwarte goud’ bekend!

Het vormt dan ook een duurzaam alternatief voor kaviaar van wilde steuren, die vandaag niet meer uit de Kaspische Zee gevist mogen worden. De Royal Belgian Caviar wordt niet geoogst tenzij er aan de hoogste kwaliteitsvereisten voldaan wordt, en is zo beschikbaar in maar liefst 5 verschillende soorten.

Caviaar - Royal Belgian Caviar

Groenten & fruit
’t Vitamientje

Bij groenten en fruit is versheid een essentiële vereiste, en bij het Hasselts familiebedrijf ’t Vitamientje is alles verser dan vers. Hun kleurrijke groenten en fruit belanden via Njomly haast rechtstreeks van het veld of de boom op je bord. En dat proef je!

Toch strekt het veelzijdige assortiment van ‘t Vitamientje zich verder uit dan enkel groenten en fruit. De producten die Njomly jou levert omvatten immers ook aardappelen; gesneden en bewerkte producten zoals overheerlijke salades en soepgroenten; scheuten en specerijen; noten en gedroogde vruchten; en ten slotte zelfs verse sappen, gepasteuriseerde sappen en smoothies. Lekkere vitamientjes in overvloed dus!

Groenten en fruit - 't Vitamientje
Artisanale confituur - Calles Confiture

Artisanale confituur
Callas Confiture

Omdat de confituur die ze in haar eigen B&B serveerde niet helemaal dàt was, besloot Karen Depoorter zelf aan de slag te gaan met haar moestuin vol aardbeien. Ze slaagde in haar opzet om heerlijke, huisgemaakte confituur te bereiden, en de rest is geschiedenis: intussen heeft ze een professioneel confituurfabriekje in Wondelgem, waar alles nog steeds ambachtelijk gemaakt wordt.

Dit betekent hopen vers fruit, nauwelijks suiker en helemaal geen smaakstoffen of bewaarmiddelen. Elk recept wordt door Karen zelf gecreëerd, geproefd en goedgekeurd, waardoor de gewone smaken (aardbei met rozenblaadjes, bosbessen met limoen, …) nu ook aangevuld worden met verrassende combinaties; zoals rabarber met geconfijte gember of peer met vijgen en pijnboompitten. Niets zo lekker als lokaal!

Boury Restaurant
Tweesterrenchef

Binnen Boury Bottles draait elke spirit om één enkel hoofdingrediënt; een bewuste keuze van Tim Boury, volgens wie dit de ultieme basis is voor het recept, de smaak, de geur en de garnituren. Bij de keuze van deze ingrediënten stonden kwaliteit, kostbaarheid en duurzaamheid dan ook centraal. Denk aan frisse zuurtjes, met een glimp van kruidige en fruitige ondertonen.

Zo is er bijvoorbeeld

  • Yuzu gin, gebaseerd op de Japanse citrusvrucht
  • Sanguine gin, op basis van bloedsinaasappel
  • Lavas gin, een kruidige gin met wilde selder
  • Yuzucello, een variatie op de klassieke limoncello
  • Yakumi, een kruidenlikeur met tonen van venkel en vanille
  • Rondo ’16, een vermouth met Rondo druif uit Dranouter (de geboortestreek van Tim & Ben Boury)
Tim Boury - Tweesterrenchef

Brood
Ervin’s Bread

Met Ervin’s Bread worden topkwaliteit en artisanaal karakter verenigd in de “Belgische focaccia”: Brood dat gemaakt is door chefs, voor chefs. Met pure ingrediënten, maar zonder smaakversterkers, kleurstoffen of bewaarmiddelen. Denk verse kruiden, artisanale bloemsoorten, kwalitatieve olijfolie en veel liefde als basis.

Dankzij het “flash-freezing” proces garandeert Ervin’s Bread 100% versheid, alsof het rechtstreeks aan je deur geleverd wordt. Met ten slotte ook de “mini focaccia”, de “panini focaccia” en “Arnie’s Buns” (kwalitatieve hamburgerbroodjes), is Ervin’s Bread een betrouwbare partner voor iedere broodliefhebber.

Brood - Ervin's Bread
La Botte - Peppe Giacomazza

Peppe’s
Peppe Giacomazza

Wie Italiaanse topcuisine (of beter, la cucina Italiana) denkt, denkt meteen aan Peppe’s. Van de ingrediënten voor knapperige bruschetta’s of pizza’s tot aperitiefhapjes, kazen en fijne vleeswaren: bij Njomly leveren we je al deze delicatessen van onder de Siciliaanse zon en meer! Alles stuk voor stuk handgeselecteerd door de sterrenchef zelf.

Gastronomisch genieten van pure, authentieke smaken is waar het bij Peppe’s om draait. Denk aan betaalbare en verse producten zoals huisgemaakte pasta, olijfolie, zongedroogde tomaatjes, droge voeding, specerijën, … Of het nu voor je ontbijt, lunch, vieruurtje, diner of dessert is: met de eetwaren van Peppe’s in je koelkast of op je bord is het altijd feest.

Net zoals zijn innovatieve keuken is de creatieve samenwerking tussen Peppe en Njomly continu in bloei. Zo streven we er telkens weer naar onze klanten te verrassen met een bijzondere smaakervaring.