Terug naar overzicht

Nieuw seizoen, nieuwe truffelsmaak!

Nu de dagen stilletjesaan kouder worden snakken we bij Njomly, net zoals velen, naar wat meer hartigheid in ons eetpatroon. En ja hoor: daarbij denken wij automatisch aan de unieke smaak van truffels! Dat elk seizoen zijn eigen premiumvariant van de truffel kent, is dan ook mooi meegenomen.

Rond deze tijd verrijken wij onze gerechtjes graag met de weelderige toets van de nieuwe oogst herfsttruffels. De rijke, nootachtige en volle smaak van deze delicatesse geeft elk herfstgerecht nét dat tikkeltje extra. Warmte en gezelligheid gegarandeerd!

De kwalitatieve truffelproducten waarvan wij jou voorzien worden aangeleverd door onze gedegen partner Nivo Finess. Denk niet alleen aan herfst- en andere seizoenstruffels, maar bijvoorbeeld ook aan overheerlijk truffelzout of zelfs truffelolie. Ideaal om pure producten een subtiele truffeltoets te geven, of om je pasta of risotto mee af te werken.

truffels.jpg

Ten slotte nog een laatste tip van onze specialisten: truffel bewaar je best in de groentelade van je koelkast. Eerst wikkel je hem in keukenpapier, waarna je hem in een luchtdicht potje opbergt. Ververs je dit papiertje iedere 2 dagen, dan kun je je truffel met gemak een dikke week tot wel 10 dagen vershouden. Voor maximaal eetplezier!

Ben je dus op zoek naar een verfijnd product om je gerechten een luxueuze final touch te geven? Dan is onze truffelselectie ongetwijfeld jouw ding. Ben je voor niet alleen de afwerking, maar ook de basis van je gerecht geïnteresseerd in hoogwaardige ingrediënten? Dankzij onze samenwerking met leveranciers van gerenommeerde sterrenchefs, ben je bij ons zonder twijfel aan het juiste adres!